Jdi na obsah Jdi na menu
 


Novoroční zpravodajna

9. 1. 2010

Ano ano ano !!! HororPark vítá všechny své věrné fanoušky v Novém roce 2010. Uteklo to jako voda, že ?

 

No jo no…co naděláme. Léta ubíhaj, vrásky přibývaj, šediny jedou plnou parou vpřed a v celém tomto procesu se i radikálně mění naše myšlení, názory a pohledy na věci či události kolem nás.

 

Minulý rok nám mnoho radosti neposkytl (bohužel). Neukázal nám žádné cesty k pozitivní náladě ani nadhledu. Hodně nám vzal a skrze své zbraně v podobě smrtící chřipky a finanční krizí nás systematicky ždímal.

 

Doufejme, že rok s konečným dvoucifrem bude jiný…..

 

 

Ale teď pryč od bilancování !!!

 

 

Sliboval jsem Vám plnou nůši novinek, kterou můžete očekávat v tomto roce. A jelikož sliby jsou od toho aby se plnily, tak jsem sepsal na co, se můžete v roce 2010 na HP těšit. Pojďme tedy do toho !

 

 

  1. Po rozpravách s mým dlouholetým výborným kamarádem a konzultantem přes hororovou tématiku Pavlem, jsem se napevno rozhodl, že od dnešního dne…tj. 9.ledna 2010 se stává novým spolupracovníkem a příspěvkářem sekce „Speciál“.

 

  1. Pevně věřím, že bude vřele přijat a že se Vám zalíbí. Já osobně, jsem tuto změnu přivítal s otevřenou náručí a zájmem. Pro upřesnění, první příspěvek z Pavlova pera do sekce „Speciál“ očekávejte dneska ve večerních hodinách.

 

  1. Dále, legendární seriál „Povídky z Alabamy“ se v tomto roce dočká uzavření své již 6.řady. Je až s podivem, že tento HP kult skončí už svou šestou sezónu (nikdy bych nevěřil, že to půjde tak daleko).

 

  1. A teď pozor ! Po dohodě s autorem a kladně přijatými smlouvami o právech na zveřejnění, se v průběhu roku můžete těšit na novou a v lecčem odlišnou 7.řadu kultovních povídek ze státečku Alabama.

 

  1. Seriál „Franta a konkurs“ , který začal nedávno, bude pokračovat v klasickém epizodním cyklu. Seriál má celkem 12 dílů a zatím si lze přečíst první dva. Celkově byl tento novo-projekt z originální produkce HororPark přijat velice kladně a i přes svůj kontroverzní obsah se uchytil.

 

  1. Další z novějších projektů minisérie „Nad snovou fantazií“ se určitě dočká i své druhé části. Přesný termín uveřejnění ještě není přesně znám, takže se musí počkat. Ovšem, že při nových událostech okolo tohoto projektu Vás budu, co možná nejrychleji informovat v nejbližších zpravodajnách.

 

  1. No a určitě nepřijdete ani o premiérové díly krátkých povídeček v sekci „Vaše příběhy“, která je společně s „Povídkami z Alabamy“ naprostou stálicí HP.

 

Jest vyčerpáno. Doufám, že sepsaný informační servis, některé vaše otázky zodpověděl a že Vám v mnohém osvětlil šedou kůru mozkovou. A abych nezapomněl, tak bude určitě aktualizována i fotogalerie či i sekce „HP doporučuje“.

 

Tak, doufám, že budete HororParku věrni i v tomto roce a že si zde najdete, přesně to, co je Vám nejvíc po chuti. Premiérové díly + personální přilepšení – to si myslím, že je poměrně slušná nabídka na rok 2010, nemyslíte ?

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář