Jdi na obsah Jdi na menu
 


7.března 2010 - 16:41

7. 3. 2010

Ahoj všem čtenářům portálu HororPark !

 

Máme tu opět zpravodajnu a tentokráte dokonce březnovou ! Pojďme tedy hned na ní !

 

 

Novinky a zprávy k HP:

 

  • Již dnes byl do sekce Speciál vložen nový příspěvek od našeho mistra Pavla, který se jmenuje „První březnový olovrantový klíček“. Jedná se opět o vynikající „věc“ a pevně věřím, že její čtivost bude více než dobrá.

 

  • Z důvěryhodných zdrojů jsem se dozvěděl, že představitel Dextera, herec Michael C.Hall svůj boj s rakovinou vyhrál a už střádá plány na natáčení 5.řady tohoto jedinečného seriálu.

 

Článek o vyhraném boji s nesnadnou nemocí + spoilery o 5. řadě, přikládám zde :

 

Michael C.Hall je v remisi, léčba Hodgkinova lymfomu (nádorové onemocnění lymfatického systému) byla úspěšná, přejme mu úspěšnou rekonvalescenci a aby se nemoc už nevrátila !

 

Dexter se nebude párovat. Smrt Rity ho tak zasáhla, že se teď nebude zajímat o jiné ženy. Je také přislíbeno, že 5. série naváže ihned na konec čtvrté, nestaneme se tedy svědky žádného časového posunu o pět let, kdy už malý Harrison ovládá abecedu a plynule předčítá úryvky z Kačera Donalda. Nedočkáme se ani žádného nového duelu dvou zabijáků, v pětce půjde Dex hodně do sebe a do svého temného pasažéra.

 

A na závěr: Michael C. Hall definitivně nakopal rakovině zadek!

 

 

  • Jelikož jsem v období, kdy se moje hlava musí oddávat knihám, sešitům a zápiskům kvůli blízké maturitě, tak musí na nějakou dobu jít HororPark a mnohé další věci z mého osobního života na „bok“. Inu, už je to tak a já s tím nic nenadělám…přeci jen, zkouška života.

 

  • Doufám, že budu z Vaší strany pochopen a že web nezatratíte. A vlastně byste ani neměli mít důvod. Náš vrchní příspěvkář Pavel bude totiž HP zásobovat i za dobu mého nepřítomna, takže ochuzeni určitě nebudete. Ba naopak. Dokonce při naší poslední konzultaci jsme mluvily o tom, že by se jeho teritorium mohlo rozrůst i na oblast sekce „Vaše příběhy“.

 

  • No určitě Vám ožehavé novinky ohledně tohoto tématu, budu vždy psát v nějakých krátkých zpravodajnách. O to se nebojte. Na to si ještě ten čas udělám. A čas si i udělám teď pro zprávu, že v sekci Fotoalbum přibyla po dlouhatánské době nějaká nová fota s hororovou tématikou a snad trefnými popisky.

 

  • Dále, seriál „Povídky z Alabamy“, konkrétně jeho 6.řada by měla být ukončena v průběhu poloviny tohoto roku. Od samotného autora jsem vyškemral drb, že poslední povídka bude i posledním dílem mini-seriálku „Klub v Oděse“. A prý to skončí naprosto nečekaně až šokantně !

 

 

 

 

 

Zpravodajna měsíce března končí a přeje všem maturantům hodně štěstí !

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář