Jdi na obsah Jdi na menu
 


3.června 2014 - 17:42

3. 6. 2014

 

 

Velevážení příznivci HororParku - vítejte v červnové zpravodajně, protentokráte letopočtu 2014 !

 

V naší rubrikační koncepci došlo k určitým změnám, o kterých Vás, čtenáře, rádi informačně zainteresujeme:

-          První zprávou je, že se nám bohužel, po vleklém soudním procesu, nepodařila získat práva na další díly seriálu Edukační realita. Měli jsme dokonce již v pořádku uhrazeny zálohy na díly „C – Celerový dýchánek“, také díl „D – Dlaha a já“ a dokonce i díl „E – Exitus“.  Vlastník práv s námi nicméně před pár lety zcela přerušil komunikaci a odcestoval podle všeho na Maltu, s jednosměrnou letenkou v ruce.  Soud na jeho počínání neshledal nic závadného (takhle – opět jsme se v redakci utvrdili, jak moc jsme v Česku). Zálohy nám byly vráceny v plné výši, ale o konečném verdiktu s puncem nepopiratelného šmé si myslíme své…

 

-          Obavy o textová ochuzení však nemusí nastávat. Dnes zrána nám byl do redakce doručen českou poštou doporučený balíček o hmotnosti 212 g. Po rozbalu jsme zjistili, že se jedná o dřevěnou krabičku od doutníků, plnou zaprášených papírových cárů a ruliček. Bylo zde i přiloženo psaní. Píše se v něm, že se nám tímto darem dostává jakéhosi časosběrného spisu ze snových plání se všemi bezplatnými právy ke zveřejnění. Jisté osobní důvody a pohnutky odesílatele zde nemůžeme z důvodu naší korektnosti uvádět, avšak vězte, že onen adresát zůstal i pro nás v naprostém inkognito statusu. Naše prvotní dojmy ze sbírky bychom shrnuli do této krátké anotace:

Mnohé bez náznaku logiky. Dlouhé s dějovým vývojem v kontrastu s krátkometrážními.  Příběhy, události, či jen pouhé mžiky, které se v běhu let odehrály v čase „po ulehnutí“ … a odebrání se na snovou dimenzi. Děsivé, či komediální – avšak téměř ve všech případech se stejným jmenovatelem – bizarností.

-          To vše bude skýtat v dlouhodobé publikaci nová HP rubrika Snové obrazy, kteréžto nyní, přepisem z malých ústřižků (z nichž zubem času neúprosně bledne inkoust), spatřují světlo světa.

Na HororParku se samozřejmě můžete těšit na mnoho dalšího, ale o tom zase v některé z příštích zpravodajen. 

Závěrem Vám přejeme úspěšný konec školního roku (zanedlouho již určitě budete namísto učiva ve školních hodinách tahat pinčlama po desce Člověče, nezlob se) a tomu mimostudentskému čtenářstvu neomylnou ruku při výběru deodorantů.

Příjemné léto všem !