Jdi na obsah Jdi na menu
 


28. prosince 2023 - 17:00

28. 12. 2023

Vážení přátelé, ano.

Zdraví vás Milan Lasica a s ním celý redakční tým HororParku!

Není třeba pochybovat o funkčnosti stránek HP. Vše se točí, vše jede, na všechno je času dost…

Sněhuláci se vpili do země, odkládáme „kevinovské“ čepice a odíváme se do větrovek. I takový může být prosincový chvost letošního roku. Mnohem důležitější však je udělat si v hlavě tu správnou atmosféru. Náš krásný zimní svět. Ledové království nemusíme spatřit, jen když jdeme do mrazáku pro další porci hranolek s kečupem.

Pojďme si něco zajímavého přečíst. Pojďme recyklovat staré povídky a sešitové braky. Chtějme v nich nalézat stále nová poselství a významy. Pojďme se podívat na CS Horror.

Mimochodem – co se stalo s legendárním portálem horror.cz?

Dojezte už ty saláty! Ohřejte poslední řízky a pojďte se nechat unést do děsivých světů. Vždycky existuje prostor strachu, který jsme ještě nenavštívili. Natřete ty chleby paštikou s meruňkami a vnímejte to všechno tajemné! Uvařte si některý z čajů, co jste dostali pod stromečkem a vypořádejte se s tím zbylým cukrovím! Mamka vám to fakt nebude v lednu balit do alobalu, abyste měli v práci co zobat!

Na HP se můžete v příštím roce těšit právě na další nové „prostory.“ Navštívíme zákoutí, kde nebylo radno vstupovat. Naši redaktoři fasují maximálně 20W žárovky, aby psali v přítmí. Mají strniště a píšou ve flanelových košilích. Mají rádi kafe ze skleněné konvice, jak v posledním motorestu na okraji Alabamy. Jejich posláním je nabízet fantazii.

Popřejme si tedy do nového roku pořádnou porci strachu a absurdního humoru!

S pozdravy váš redakční spolek HP

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář