Jdi na obsah Jdi na menu
 


12.listopadu 2010 - 12:12

12. 11. 2010

 

Vítejte všichni zatoulaní „net-surfeři“ a pravidelní návštěvníci HororParku v nejnovější zpravodajně, týkajíc se měsíce Listopadu !
 
 
Redakce našeho webu měla v předcházejícím období delší pauzu, která byla odůvodněna jistými vleklými soudními procesy, ohledně zapšklých puritánů, kteří mají averzi na kontroverzní obsah těchto stránek. Svůj názor vyjádřily soudním procesem, který by se dal srovnat, tak možná s líčením Larry Flinta. Nicméně, soud nám dal nakonec za pravdu. Ještě aby ne. Na našich stránkách jsou jistá upozornění na obsahovost dané látky a hlavně „HP“ není na nikom ani na ničem závislé.
 
Tudíž, si na našem webu můžeme prezentovat, cokoli vzejde z naší produkce. Byť je to porno-grafický či násilný materiál s vulgárními výrazy. Jsme zkrátka podobný formát, jako například soukromé americké kabelové televize, typu „HBO“, „Showtime“ nebo „FX“. Nemáme tedy, co skrývat. Odprezentujeme vždy „produkt“ o kterém víme, že se obsahem i kvalitou hodí do našeho konceptu a nebude nijak srážet potenciál s kterým jsme do světa „adult“ webů šli.
 
Takže tedy, soud jest vyhrán. Dokonce nám daní jedinci musejí do konce tohoto měsíce vyplatit nemalou částku za výlohy spojené se soudním procesem a neúspěšným nařčením. A že to ale bude cifra ! 
 
Dost ale už o tom ! Pojďme se vrhnout, na velkou nůši novinek, kterou Vám nabídne pouze a jenom „HororPark“:
 
 
  • Do konce tohoto měsíce spatří světlo světa, nejnovější díl, stále více a více oblíbeného seriálu „Franta a konkurs“. Bude se jednat o epizodu č.4 a tvůrci seriálu na svém „Twitteru“ prohlásily, že je nač se těšit. Prý si užijeme čtenářskou „erekci“. Zároveň, můžete jako první čtenáři a návštěvníci „HP“ se dozvědět žhavou novinku, že ač není seriál ani ve své polovině, tak už je jisté, že bude mít i druhou sérii. A to si myslím, že je opravdu výborná zpráva ! Práva jsou již nakoupená, takže není už co řešit.
 
 
  • Ještě tento kalendářní rok budou v naší legendě „Povídky z Alabamy“ prezentovány zbrusu nové dva díly, 7. a zároveň poslední řady. Na obou dílech se ještě stále intenzivně pracuje a vyhotovení by mělo být na přelomu listopadu / prosince. Určitě neváhejte a ihned po vydání, si tyto díly přečtěte. Prý to bude vysoce-oktanová čtenářská bomba, která Vás nenechá vydechnout. Navíc, fakt, že se jedná o poslední sérii nahrává tvrzení, že tvůrci se budou chtít důstojně rozloučit. Celá řada bude mít 7 dílů a termín ukončení je v polovině roku 2011.
 
 
  • A teď pozor ! Pořádně žhavá novinka ! Až se mi pálí v rukou ! Z privátních informačních zdrojů jsem se nedávno dozvěděl, že z „Produkce kuličkového pera“ se chystá velkolepý a pompézní seriálový projekt, který zavítá na naše stránky. Bude se jednat o velkolepou událost a určitě ji bude dáno velké reklamní promo. Určitě jste už nedočkavý. A já se Vám ani nedivím. Je to pro nás velká čest, že zrovna naše stránky se stanou domovem této série. Naše zpravodajna Vás bude kdykoli informovat o kýženém startu tohoto nového projektu, takže se jistě nebojte, že byste o něco přišli.

 

  • V roce 2011 se HororPark rozbombarduje takovými projekty, že budete šílet !!! Připravuje se i také pseudo-reality trilogie, zabývající se lidským fekálem a jeho vzájemnou parafrází s lidskou morálkou a sociální problematikou. Vše bude bez cenzury a na 100% se čtenář nebude nudit ! Vše je produkováno jistou nezávislou firmou, která má v pácu řadu farmaceutických zařízení a tímto projektem, chce oslovit občany této země aby se nad sebou zamysleli.
 
 
 
 
  • Asi se ptáte proč, jsem zde vložil odkaz na tento videoklip. Rád vysvětlím. Okrem výborné hudby určitě každého filmového nadšence potěší i skvělá obsahová náplň. Muž, který během jednoho dne ztratí vše, na čem mu když záleželo. Rodinu, práci a v neposlední řadě i auto. Totální bezmocnost a neskutečně emočně vypjatý scénář jednoho dne ze života obyčejného člověka. Tato myšlenka náš produkční tým zaujala natolik, že se v příštím roce po ukončení série „Povídky z Alabamy“, s plnou vervou pustí do nové „night-time show“, která se bude nazývat „Metodika Krystalového Míče“. Synopse příběhu z videoklipu bude podobná, nicméně vše ostatní bude již naprosto jiné. Neví se přesně, kolik se vyrobí epizod – vše je zatím čistě jenom v hlavách tvůrců.
 
 
  • Edice „Speciál“, která se těší velké oblibě, bude pokračovat i v dalším roce. Smluvní lejstra byly podepsány, takže o svůj „lomcovák“ zdaleka nepřijdete. Navíc, když víte, že měsíční příspěvky do této sekce jsou z „Produkce kuličkového pera“, tak je jistotné, že obliba bude jenom a jenom vzrůstat.
 
 
  • V neposlední řadě se budou, co to bude možné i aktualizovat „Vaše příběhy“. Krátké i delší příběhy ze života jsou jednou z našich velkých stálic a „HP“ rozhodně nechce o ně přijít. Takže i tato sekce byla prodloužena na další rok.
 
 
 
To je od naší redakce vše, co jsme měli na klávesnickém jazyku. Snad Vás to navnadilo. Myslím, že těch nových sérií, seriálů a dalších nových projektů je více než dost a každý si určitě vybere. Není co řešit. Fakt, že jo. Žijeme v turbulentní době, tak proč si nedopřát turbulentní a maximální seriálový rozměr.
 
 
Loučím se s Vámi !