Jdi na obsah Jdi na menu
 


Všechno se jednou pojebe

28. 8. 2008

V jednom malém hotelovém pokoji se mladý pár oddává milostným hrátkám. Vzájemné tření jejich rozpálených těl je doprovázeno nekonečnými vášnivými polibky. Při každém Michalově zásunu se Jelaniny bradavky nehorázně zvětší a ztuhnou. Celý tento akt je navíc doprovázen hlasitými výkřiky rozkoše a vzrušení. Je krásné sledovat tuto dvojici při krásném sexu a je strašné sledovat co se stane pak.

Michal: Ach! To bylo tak krásné!

Jelana: Nemůžu tomu uvěřit!

Michal: Já taky ne...ale co vím určitě...je to, že tě strašně moc miluju!

Jelana: Já tě taky miluju!

Ráno 10:15

Michal je v práci a začne mu zvonit mobilní telefon:

Michal: Haló?

Jelana: Michale!

Michal:Lásko..právě jsem ti chtěl zavolat!

Jelana: Michale, prosím pomoc!!!

Michal: Co?..co se děje???

Jelana: Na ulici Křičná mi vyhrožujou dva muži s pálkami!

Michal: Bože!!!Hned jsem tam!!!Slyšíš mě?Jelano?Jsi tam?Jelano?

Park Tveroh

Jelana odložila mobilní telefon a dívala se tváří v tvář dvoum naprosto šíleně vypadajícím chlápkům. Jeden měl na sobě modrou šusťákovou bundu, černé manžestráky a bílé tenisky. V ruce držel baseballovou pálku s nápisem "Kill All Women". Ten druhý byl celý v černém a na čele měl vytetovaný smrtihlav. S hrůzným pohledem se koukali na Jelanu a něco si breptali. Jelana, která byla evidentně vystrašená, šáhla do kapsy a nabídla jim nějaké peníze.

Muži zpozorovaly hotovost a po dobu jedné minuty civěli na Jelanino zápěstí...nedokážu říct proč ale určitě to nebylo kvůli líbivosti. Peníze si ale nevzaly...místo toho se příblížily k Jelaně. Zatlačily ji k hnusné osprejované zdi jednoho sídliskového paneláku.

Jelana: Ne prosím!!!

Ralfi: Drž piču, kurvo!

Dan: Teď ti ji rozjebem, ty děvko!

Jelana: Prosím!Prosím!!!

Jelana stále usilovně prosila, ať ji nechají! Její prosby ale neměli žádnou odezvu. Dan si rozepnul puntek u kalhot...přitom ji stále pevně držel Ralfi

Dan: Kuř!!!

Jelana: Néééééééééééééééé!!!!!!!!!!!!!!

Dan: Ty děvko jedna pokurvená!!!!Kokota do huby jsem řekl!!!!

Jelana: Nééééééééééé!!!Prosím!!!Nééé!!!!

Dana to evidentně naštvalo, protože to co pak nastalo, se dá jenom těžko popsat. Když nebyla Jelana svolná, tak si Dan zapnul puntek a začal ji pálkou bouchat do hlavy. Nejprve málo a postupem času zvyšoval agresivitu bouchanců do nehorázných výšin. Ralfi ji stále pevně držel a při každém úderu se hlasitě smál. Pálka byla potřísněna krví a Jelana měla hlavu v naprosto dezolátním stavu. Když Dan skončil...rozepnul si znovu puntek a narval ji ho do huby...Jelana už neměla žádnou sílu a z hlavy ji teklo příliš mnoho krve...navíc ji šel i z části vidět mozek. Pasáž násilné felace nebudu radši popisovat...

...poté se začal ukájet Ralfi...i on si rozepnul puntek a dělal to samé co jeho předchůdce. Během tohoto hnusu ještě Dan kopal do Jelaniných bradavek a do vaginy. Nakonec ji ještě Ralfi rozkopal hlavu a chlustnul na zkrvavenou tvář. Jelana již byla mrtvá....muži odešli...

za minutu přijel Michal...viděl co se stalo a s hrůzou se vyzvracel na trávník...pak někdo otevřel okno paneláku a vyhodil odpadkový koš. Celý obsah spadl na Michala, který stále zvracel...nehorázný smrad, zvracenice a brutálně ubita Jelana změnily Michalovy oči z jeho krásně modrých na ošklivě červených. Rozutekl se a začal hledat ty zkurvence, kteří vykonali takový odporný čin.

Klusal a na chodníku bezdůvodně zbil malého mulata, který hledal nějaké čika. Rozbil mu hlavu o patník a vychcal se mu do tváře. Michal byl v naprostém amoku a nevěděl co vůbec dělá...mulatek ležící na zemi s rozbitou hlavou a plivancem v očích to odnést nemusel.

Šel dál a uviděl starou stařenu, která šla přímo z nákupu...

Michal: Babo, neviděla si tu nějaké hovada, kteří zabily jednu slečnu???

Stařena: O čem to mluvíš, mladíku???

Michal: Kurva, neser mě!!Ty stará kundo!!!

...kopl ji do nákupních tašek a opět klusal...z pusy mu tekly sliny a jeho tvář byla naprosto strnulá...měl jenom jediný cíl...a to zabít ty kurvy!!!

...po hodině je našel v jednom pajzlu...seděli na zahradě a zkrvavěnou pálku měli u sebe...

Michal: Vy....!!!!!

Dan: Co je???

Ralfi: Nějaký degeš, vole!!!

Michal: To vy jste zabily Jelanu!!!!To vy jste ty čuráci zamrdaní!!!!

Dan: Co tu kurva řveš???

Ralfi: Chceš po piči!!!!????

....Michal se na ně vrhl...Danovi strčil prsty do očí a během toho kopal Ralfiho do huby...bylo to účinné, neboť Ralfi již měl rozkopanou hubu a Danovi už z očí tekla krev...Michal se pousmál(po dlouhatáánské době) a nekompromisní kopačkou sesadil Ralfiho...Danovi celou vší silou vydlubal obě oči a strčil je mu do huby...pak vzal jeho hlavu a rozbil o ní flašku Fernetu..když uviděl, že z jeho hlavy vychází mozek, tak sebral všechnu nahromaděnou agresivitu, která byla v něm a pěstmi mu naprosto roztříšnil mozek...Dan byl už najisto mrtvý...zato Ralfi ještě potichu dýchal...sebral židličku a v rychlém sledu s ní bouchal Ralfiho do hlavy...poslední Ralfiho vzdech se konečně objevil...Michal upustil židličku a odešel z baru...

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář