Jdi na obsah Jdi na menu
 


Razatrojal unikrétum viškrécum aka HororPark present Dolby Surround CZ 27.01.2010

27. 1. 2010

Docela spoře oděný mládenec si to trajdá po zničeném chodníku a jen tak namátkově pozoruje okolní dění. Při velice pomalé chůzi si všímá každičkého detailu rozmrdaného patníku, který s glancem sobě vlastním obchází.

 

Po ujíti několika metrů si potáhne a ukazováčkem jeho pravice utře zbytek čouhající nudle z nosu. Celá aktivita zabere asi 3 sekundy. Poté se opět vydává po dlouhém chodníku, který vede nejspíš někam do kokota.

 

Cesta, která zprvu vedla „hluboko do zkvašné piče bez piče se najednou jeví, jako cesta k domovu. K domovu, který znázorňuje rodinná vilka s bazénem.

 

Radiátor se pohnul o 1,5 mm v době, kdy mládenec kráčel venku po chodníku s fatálně rozprcaným patníkem. Nešťastnou náhodou se během jeho nepřítomnosti rozbilo asi tucet skleniček na víno.

 

Mládenec   =    jmenuje se Aurel

 

Aurel je po procházce doma. Zuje se, převlíkne se do domácího, poškrábe mezery mezi prstami na noze a důkladně si prohrábne vajca.

 

Za minutu spatří domácí neštěstí. Vykulí oči při spatření hrůzy. Vysere těžko-váhové hovno, zcela prochčije tepláky a ještě dokáže ze své huby vyblít pořádně velký grcanec, který má parametry hlavy Osmana Lafity.

 

Aurel je na místě zdrcen a po 30 minutách ve svých exkrementech na následky šoku umírá…….

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář