Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pro prc

28. 3. 2010

Čeněk si libuje v pánských erotických časopisech. Je to jeho úchylka. Začalo to asi ve čtrnácti letech a stále to pokračuje. I teď, když se mu před týdnem dovršil 31 rok, tak jeho náruživost je stále stejná jako předtím. Vždy večer si Čeněk vytvoří intimní „atmošku“, vybere nějaký výtisk, ujme se údu a vykonává „číslo“. Levačkou otáčí stránky a pravačkou udává takt….a když nalezne nadmíru vzrušující fota, tak neváhá a zrychlí jako splašená kobyla a do toho všeho se také rozheká jako nějaká zpocená pošťačka při vsunu libanonských kokotů do huby, mrdky a prdele.

 

Mojmír má rád latex. Se svou ženou Kamilou již delší dobu praktikují sex, kde právě využívají různých latexových vymožeností a pomůcek. Ve svém bytě v jednom paneláku si každou neděli v týdnu, užívají drsné a neskutečně vzrušující sexuální hrátky, při kterých se Kamila zbarví do totálního ruda a Mojmír žene svůj „vercajk“ do nadměrných výšin a stupňů tvrdostí. Mojmírovy výstřiky jsou enormní a Kamila má leckdy velké potíže s chytáním bílého „střiku“ do dutiny ústní. Ale téměř vždy se to povede, Kamila má okamžitě „mléčno“ v hubě a Mojmír se hnedle usmívá jak sedlák při maminčině orální krupici. No jo no…když sex, tak pořádnej !

 

Brigádník Hlehanzela ve výrobně matic využil jeden den v práci na své „udělání“. Bylo to ve čtvrtek a Hlehanzela byl sám na dílně. Ostatní pracovníci zrovna obědvali v místní hospodě guláš. Hlehanzela hlad neměl, spíše měl chuť se ukojit. A když se mu naskytla příležitost, tak toho hned využil. Zamknul se v šatně, sundal si kalhoty, slipy a bylo ! Chopil se „čuráka“ a levačkou si „hladkal vajca“. Pomalu a jistě zvyšoval obrátky stahu předkožky a když cítil, že už to nastane, tak najednou upustil „nářadíčko“ a nechal „pyje“ se neudělat. A tuhle stejnou aktivitu prováděl asi 4x. Pak přišla na řadu „fontánka“. Přeci jen i penis, je jenom penis a když chce jít „náplň“ ven, tak prostě musí. To ale nic nemění na tom, že Hlehanzela hlasitě zařval a při posledních kapičkách „běloty“ se ještě snažil o vymáčknutí zbytků….vypadalo to, jako když máte zubní pastu, která už co nevidět bude dobrána.

 

Malíř Eda zrovna maloval ve svém ateliéru nový obraz. Byla to malba na objednávku od jedné atraktivní a hlavně bohaté podnikatelky. Nabídla mu 30 000 Kč za vyhotovení + nějaký bonus (ale nevyjádřila se o jaký bonus se jedná). Eda nabídku ihned přijal a již třetím dnem upěnlivě na díle pracuje. Přestávky v malování využívá častou „honitbou“ při představách o půvabné podnikatelce s černými vlasy, pevnými „dudami“,vlhkou pičou a dlouhými nohami, které by zulíbal a využil také jako „foot fetish“. Eda věděl, že kdyby ten bonus, co mu slíbila, znamenal, že ji může přehnout, tak by neváhal a svého „gongulce“ by ji ho tam narval, tak silně až by se ji roztrhly pysky. Jenže Eda pořád nevěděl, na čem vlastně je. No a tak maloval a řekl si, že se nechá překvapit.

 

Uběhl týden a do ateliéru přišla paní podnikatelka. Na sobě měla kostýmek (černé lodičky, krátká sukýnka, bílá halena v dámském „sáčku“) a byla krásně namalovaná. Eda ji pozoroval a v jeho kalhotách to „tvrdlo“. Přišla se podívat na obraz, to bylo jasné…Eda sundal saténovou plachtu a překrásné osobě ženského pohlaví odprezentoval své „dílo“. Dáma byla nadšená, obraz byl tuze krásný (Eda vlastně namaloval velkou vagínu) a unešenost měla jasně navrch. Vytáhla obálku, podala ji Edovi a usmála se. Eda se ani nedíval do obsahu obálky…byl totiž naprosto vzrušen a najisto věděl, že má před sebou nejkrásnější ženu, kterou kdy viděl. Hodil obálku na zem a řekl:“Chci si s tebou zašukat!“. Dáma se uchechtla a na Edovu výzvu dala jasnou odpověď:“Pojď!“. No a tak se na sebe vrhli. Roztrhali ze sebe všechno šactvo a Eda ji ho tam vsunul. A přitom ji ještě lízal ňadra a pupík. No bylo evidentní, že Eda byl absolutně nadržený. Ale co, zrovna teď se miluje s nádhernou ženou a jeho slast je tak obrovská, že si to určitě ještě mnohokrát zopakují.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář