Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kunda není

Neurazil jsem nikomu hlavu naschvál. Bylo to jen nutná sebeobrana. Porota mi nevěří. Státní zástupce má všechny páky. Advokát se pokouší o snížení trestu. Žena pláče, syn nevěřícně kroutí hlavou. Matka je na prášky. Stojím před tribunálem a čekám na rozsudek.

„Jménem republiky, se obžalovaný Josef K odsuzuje k trestu odnětí svobody ve výši 12 let nepodmíněně.“

Už to padlo. Mám své jisté. Mám po rodině. Po společenském postavení. Po sexu. I když mě v kriminálu určitě prošťouchají. Jsem nula. Zero. Hovanec. A z toho hovance budu chovanec. A to na dlouho. Budou mi slušet vězeňské hadry? Jak často smím smrdět? S kým budu na cele? Co se tam vaří? Budu něčí kurvička?

 

Originální produkce HororPark uvádí …

 

Mrdačka ve sprchách. Mrdačka v klubovně. Mrdačka na cele. Mrdačka od bachařů.

 

… dehonestující porno story od tvůrců seriálu V hořícím pekle …

 

Stříkanec ejakulátu mi totálně rozhicoval zadnici. Takové teploučko jsem dlouho necítil. Mé odleví, cáká vzrušením strusku na jeho žilnatý penis.

 

KUNDA NENÍ

 

Dostal jsem číslo. Nejsem už Josef. Ani to příjmení. Nyní mám nick 164871. Mé přihlašovací jméno o chleba, slepené knihy v půjčovně a vizitka všem bachařům. Musím si to zapamatovat. Minimálně na 6 let, pokud mě pošlou dom za dobré chování, je to můj základní údaj. Mé kmenové zařazení. Má mantra, vagina z které jsem vyšel, má SPZka, má piča i kunda zároveň, můj svatostánek. 164871. To je ten hit. To číslo, které ukazuje, co jsem zač a za co tady budu. 164871. Číslo mého pageru. 164871. Číslo mého čuráka. 164871. Číslo pro officery, aby mi mohli rozmlátit hlavu. 164871. Číslo pro buzny. Můj telefon, má horká linka, můj řitní svěrač. 164871 – to jsem kurva já.

Pondělí

Na cele jsem s Bínou. Neznám jeho jméno. Jen přezdívku. Bína. Tlustý albín s kozama. Mám postel dole. Byl to jeho příkaz. Sedí už 5 let. Zabil stařenku na přechodu. Důvod? Šla moc pomalu. Hlavou ji sejmul o zebru a rozmačkal loktem, aby její tvář splynula s přechodem. Udělal to tak šikovně, že ji nešlo už ani přesně identifikovat. Bína je velký buzík. Kdo s ním nešukal, jakoby nebyl. Včera mě třikrát ojel a vystříkal mi prdel. Strašně mě to bolelo. Nedal mi ani pusu. Přikázal mi, ať se opřu o umyvadlo a roztáhnu nohy. Plivl si na dlaň, trochu i na své péro a strčil mi ho do mé uzoučké dírky. Byl zběsilý. Sral na opatrnost a až po kořen mi šoustal zadek, který mě svěděl od hemeroidů. Pleskali mu kulky. Měl je plné a vroucí. Každý jeho zásun, jsem cítil intenzivněji. Pleskal mě po půlkách a oslovoval mě děvko nebo čubko. Když se konečně udělal, celý upocený zastrčil mi žaludem svůj výstřik extrémně hluboko do zadku, do střevního systému. Přikázal mi, že mám udělat stojku a že nesmí nic odtéct. Bylo to příšerné. Oficiálně jsem nebyl prdelní panic a ještě jsem byl vzhůru nohama. Boleli mě svaly a kosti. Byl jsem úplně unaven. Bína se ale sklonil k mé hlavě a vrazil mi ho do huby. Začal mi šukat držku a snažil se mi tam vecpat i kulky. Souložil mi hubu, teklo mi z ní plno slin, ale Bína je všechny pérem vracel zpátky až k mandlím. Když mu dostatečně stál, hodil si mě na postel a misionářsky mi otevřel prdel. Byl celý nažhavený. Tentokráte mě i líbal a kousal do bradavek. Zjemnilo mi to aspoň tu příšernou bolest. Každá jeho žilka na penisu byla hrubá a silná. Jeho žalud byl tak odolný a hmotný, že mi vytvářel krvavé dírky v zadnici, které vlhčili řitní otvor. Když cítil, že bude…vytáhl jej a postříkal mi celé břicho. Penis si nechal odpočívat v pupku, kde mu stekli zbývající kapky semene. Bína mě pohladil a řekl, že jsem dobrá kurva. Šel spát. Já byl fyzicky i psychicky totálně na maděru. V noci, kdy jsem myslel, že bude konečně klid, mě Bína neomaleně vzbudil, hodil se mnou na zem, roztrhal hadry a třel si mé péro o to své. Jakoby si myslel, že mi ošuká péro svým klackem. Omyl. Postavil mi ho a nasedl na něj. Zkrátka poloha na koníčka. Já nedělal ale nic. To on si určoval tempo a průnik. Poprvé jsem vlastně cítil i jeho zadnici. Řval na mě, jestli se mi to líbí a že se mám do něj udělat a naplnit ho. Šukali jsme takhle dobrou půlhodinu, až jsem se udělal. Bolelo mě strašně péro a cítil jsem se nejhůř, jak to jenom jde. Z jeho zadnice teklo mé sperma a on se smál. Divil se, proč se nesměju taky a preventivně mi nafackoval jeho kládou. Poté mi ještě hubu ošukal a vystříkal se mi do nosních dírek.

Dnes je pondělí a jsem zničený jako pes. Zadek mě bolí tak šíleně, že když jsem šel ráno na velkou, tak jsem hovna pouštěl ze stoje a celá ta kabeláž byla omotaná v semenu, který mi tam včera stříkl. Na toaleťáku byli i krvavé stopy. Brečel jsem. Už nejsem nic. Jenom šukna.