Jdi na obsah Jdi na menu
 


Na hotelu

Hotel kdesi v Maroku

 

Na patře jsem cítil, že má Samuel průjem. Sice jsme byly domluveni na vyprázdnění „před aktem“, ale ze své zkušenosti již dokážu rozpoznat, jak análek voní po standartní stolici a jak po strusce. Nicméně nebylo na to na vadu. Spíše naopak. Rty jsem obejmul úzkou dírku a špičkou jazyka šimral vnitřek. Nevadil mi ani nedoléčený hemoroid. Sam se usmíval a zavíral při tom své krásné modré oči. Šlukoval jsem do sebe řitní odér a koule se mi stahovali. V pozici na pejska jsem mu začal honit a zintenzivnil šukání jazykem. Miluji, jak sténá a když cítím, že má v pytlíčku velké dávky. Už mi hodně ztvrdnul. Žalud byl celý obnažen. Přestal jsem s tím vším a vysvlékl ze sebe těsné boxerky.

 

„Teď tě zmrdám, lásko!“

 

Esence orientálního prachu a nezvyklých voněk z Marockých tržnic se soukala zpoza blankytně modré dveře hotelového pokoje. Byly zavřené přes přihlašovací kartu, ale nezdáli se mi bezpečné ani tak. Zkušený zloděj by se sem vloupal bez kapky potu, a to by se ještě volnou rukou škrábal na půlící šourkové čáře.

Tekutý průjem se řinul jako krev při defloraci. Pěkně mu výskal zadeček, když jsem se trefil. Lubrikant byl přírodní, a to se nemuselo ani do „Slona“. Žalud se hebounce dotýkal hrubého střeva. Příjemně to šimralo.

Šukali jsme. Cítil jsem bolest v lýtkách, ale stav agónie mi nedovolil žádnou pauzu. Přes dva měsíce jsem nešukal chlapskou prdelku a vejce udávali nateklost. Kouličky se hřáli. Samova tekutá stolice unikala do penisové dírky.

Euforie neměla konce.

Sam se ze samého vzrušení vycákal na plovoučku a já do něj bušil jako o závod. Mrdka na podlaze mě více rozběsnila a jel jsem jako Fittipaldi. Potil jsem se, měl jsem křeče, ale nešlo to zastavit. Při cílové rovince jsem viděl, že jsem totálně rozmrdal Samovu díru. Semenil jsem. Čerstvý ejakulát se vměstnal do hnědé nory a tělo penisu jej drželo uvnitř. Což byl i můj cíl. Počkat, než ochabnu a následně z prdelky vyjet. Hnědobílá tekutina následně odkapávala na zem. Nechal jsem mu i něco na ochutnání na ukazováčku.

Smál jsem se. On se smál. Bylo nám dobře.

 

Kéž by mohl Sam otěhotnět