Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sen

10. 12. 2021

Nově přehrávaný podcast dojel do cílové rovinky. 45 minut poslechu uznávaného experta na kleptománii. Martin Šíša. Dokázal bych jej poslouchat celé hodiny. Dny. Libuji si v jeho slovním projevu. Když začne používat odbornou terminologii, svléká se mi předkožka. Působí to na mne jako mocné afrodiziakum. Kéž by se dal ošukat hlas. Mám nutkání na opětovný poslech starších epizod. Je už ale pozdě. Ráno vstávám. Práce volá.

Nastavuji si budík a pokládám mobil na noční stolek. Naducana peřinka lahodí mému pyžámku. Tělo přikryto až po ramena. Zavírám oči. A hele! Mám sen!

Hyperbola, hyperbola…utsss…penis v puse Martina šukající mandle. Na žaludu svrbění. Díra v něm roztažena. Lapidární soukolí jednotlivých semenišť vyplavilo na povrch nejstřeženější tajemství pánské felace. Žena se umí postarat o pánské přirození, muž to ale zvládá lépe. Hyperbola, hyper…utssss…kráva dává mléko do krabičky o obsahu dvou centilitrů. Ten penis je můj. Martina si pevně chytám za hlavu a vymrdávám každé zákoutí jeho odborné pusinky. Zubařská preventivka živým nástrojem. Průsečík se v matematickém sešitě jevil jako silonka napuštěna samoopalovacím mlékem. Hyperbola, hyperbola…utss, utsss. Martin slintá, nemůže dýchat. Má mě plnou hubu. Je to silné. Jde to do péra. A poteče do odborné pusinky. Cítím to. Jooooo! Výstřik do hlubin krkavice. Ach bože….

Ach bože! Co to? Bude nutné si sundat pyžamo.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář