Jdi na obsah Jdi na menu
 


Noční Lego

20. 8. 2016

 

Velký večer - až noc. Televize je na místě dveří. Sestra se zděsí, protože v krimi zprávách mluví cosi o nějaké nestvůře.

Najednou jsme v nějakém obchodním domě s hračkami, zřejmě těsně před „zavíračkou.“ Jedna z rodinek se jeví jako burani. Náš otec jim poté nadává „do vzduchu“ (kokoti apod.). Uvolní se jedna z atrakcí a tak na ni jdeme.  Je to velká plocha na stavění Lega a jde se tedy stavět. Zpovzdálí nás pozoruje jedna z „hlídacích“ prodavaček. Jako bonus získáváme celá rodina trička „Česká pojišťovna.“

Mamka už ho má na sobě, v ruce tři další (složená) a ukazuje mi kvalitu švů. Ptá se, zdali jsou pravá. Otec říká, že ano (já také).

Střih/ jsme doma.

Já stále stavím sedíc. Je pokročilá noc. Beru králíčka za přední tlapky, on hopsá a já to komentuji slovy „drezůra, drezůra!“

V tom někdo klepe na dveře. Mamka otevírá. Vchází Kateřina Kornová. Na stole jsou noviny s fotkou Vitalije Klička. Kateřina usedá do křesla, z něhož babička ještě před chvílí s někým klábosila. Babička je tedy vystrnaděna a mlčí. Při tom mě napadá myšlenka, že by mohla ze vzteku vytáhnout téma Katčiných erotických fotografií… obavy… konec.