Jdi na obsah Jdi na menu
 


Anonymní zlo

Ze zadku se mi ozývali polohlasité zvuky, které do optimistického smýšlení, měli opravdu daleko. Čůrky krvavých kapek mi stékali po stehnech, směrem na lýtka až k patám, kde vytvořily jakýsi „šlinc“, jenž byl následován dalším pomalým tryskem kapající krve, která zanedlouho vytvoří velkou rudou skvrnu. Já v celé své nahotě tento jev, jenom bezvládně sleduju a modlím se, aby se mé řitní půlky už nadobro uzavřely a krev přestala téct.

Ve stojící poloze, kdy jsem předkloněn a podpírán zvednutým záchodovým prkýnkem se dikt krvelačné strusky jemně utlumuje. Avšak ne natolik, abych byl klidný.


Kurva!


Originální produkce HororPark uvádí, v distribuci se společností na ochranu lidských práv a svobod, se sídlem v Ashdodu – souhrn příběhů o bezmoci, reálu a lidské hnusotě:


 

„Anonymní zlo“


 

Předem upozorňujeme, že tento příběh není vhodný osobám, jenž jsou duševně či psychicky postižené. Dále, přísně nedoporučujeme číst příběh osobám mladším 21 let. HP nemá v úmyslu způsobit jakoukoli ujmu. Vše je na vlastní zodpovědnost.


Pátek 9:30 – Sklepní prostor


Karl: „Vyhoň mi ho, zlato !“

Casey: „Kdybys sebou tak kurevsky necukal, tak bys už byl hotovej hnedka, káre !“

Karl: „Píčo, dělej kurva ! Dej kurva svůj pojebaný pahýl na mýho čuráka a jeď !“

Casey: „Čuráku, píčo ! To je naposled, ti říkám....tys mi ho nevyhonil už celej měsíc, kurva !“

Karl: „Jo, páč si byl zlej, kurva ! Teď mi ho vyhoň a počkej než vychrlím !“

Casey: „Ti stojí, tyvole....jak....kurva ! Kurva !“

Karl: „Co je kurva !?“

Casey: „Kurva vole ! Sis ho nemyl do píči, vole !“

Karl: „Tyvole myl, vole !“

Casey: „Kecáš, píčo vole ! Dyť je celý od sýru. To není ani žalud, vole !“

Karl: „Se nediv kurva, v trenslích se ti zpotí hned. To se pak na to lepí, kurva !“

Casey: „Takového smradlavého čuráka nebudu honit. Ses posral, ne ?!“

Karl: „Ty si mi ale kokůtek !“

Casey: „Řekni někomu jinému, vole – určitě se v tomhle baráku najde další nějakej teplouš, co ti vykydá tvůj sójový řez !“


 

Pátek 14:44 – Bar u Rosie


Mladý muž se ocitl připoután na kulečníkovém stolu. Byl nahý a celý od krve. Nohy měl prosekané na maděru, takže nebyl problém vidět trčící kosti. Penis byl v devastujícím stavu. Jedno varle chybělo a z té díry, jenž byla provedena kapesním nožíkem odtékala jakási sametová tekutina. Šourek visel na vlásku. Kůže byla protrhaná a kořen penisu byl na půl žerdi. Břicho bylo zpola otevřené. Střeva byly tedy „venku“ a další orgány se rovněž drali pryč. Krk byl probodán. Tvář byla zohyzděna koňským trusem a starými chcankami.


Bylo evidentní, že mladíkovi odbývají poslední vteřiny jeho života. Rozhodně si nepředstavoval, že v pouhých 25 letech půjde pod drn. Je to osud ? Je to důsledek jeho činnosti ? Může jeho konání v dětské pornografii předznamenávat brzkou smrt ?


 

Pátek 16:45 – Havárka


Žena za volantem. Spíše jenom část. Hlava se odkutálela kdesi pod motorku. Přední sklo rozbité. Úlomky krvavé. Novorozeně jenž sedělo vzadu mrtvé. Motorkář, který vědomě narazil do auta se kymácí, ale žije. Potácí se silnicí a zanechává za sebou krvavé kapky, jenž mu tečou z hlavy. V plném provozu si nevšímá reakcí lidí a jde si. Sundává si části oděvu. V nahotě si to kráčí podél kolony aut a pravačkou při chůzi, rychle masturbuje. Je to náhlé pomanutí mysli ?


Pátek 18:15 – Nuda


Ošoustaná žena si zapaluje cigaretu a jde na balkón. I přes to, že je venku chlad, nevezme si župan. Uprdne si. Poměrně hlasitě. Partner spí a o ženině aktivitě nemá ani páru. Sáhne si na klitoris a stimuluje. Hladí si pysky a při ukájecích emocích potahuje cigárko. Levou rukou si hrábne dovnitř a šmudlá si vnitřek. Nevšímá si, že zábradlí o které se opírá, je nakloněné vinou nedostatečného zašroubování. Hrůza z pádu ze 11.patra ji vůbec nejde na mozek. Jediné, co ji teď baví, je udělat se. Hrabe si tam a vytváří úchylné grimasy. Příchod orgasmu přichází i s vyhozením cigarety. Ještě nějaké pohrabání a střik je na světě. Slast má svou činitelku. Partner zřejmě neumí navodit ženě udělání, no a tak si žena musí pomoct sama. Jak mrzuté. 

Kdyby se nechytla tak prudce toho zábradlí mohla ještě žít. Při špatném balancu ji sjelo celé tělo z balkonu ven. Přímo na beton. Ou ou ! To byla rána. Z hlavy rozbitý meloun, jenž místo pecek disponuje mozkomýšním mokem. Partner nahoře spí a nic neví. Je mu evidentně dobře.


Pátek 22:45 – Znásilnění

Tmavá ulička v temné městě. Muž ve středních letech bere zkratkou cestu domů z odpolední pracovní směny. Prochází tmavými chodbami. Kolem něj samé grafity a velký brajgl. Před ním ještě docela dost metrů, kdy se musí vypořádat s naprostou tmou a smradem ztuchliny. Jde si. Oči má unavené a jediné na co myslí, je koupelka – vana – kanafas. Aj ! Teď zakopnul o nějaké krabicové víno. Bylo prázdné. Jde dál. Slyší nějaký křik. Stupňuje se na intenzitě. Vypadá to, že někdo volá o pomoc. Muž se zastavuje a snaží se vystopovat, odkud tyto zvuky přicházejí. V té tmě to ale má velice nesnadné. Po chvilce zadumění se muž otočí a vrací se na začátek temné uličky. Neměl to ale dělat.

V prostředku uličky leží mrtvý chlap, který má v srdci zabodnutý kus dřeva. Všude kolem něj je stoka krve. Nad ním postává svalnatý plešoun s rukama od krve. Nyní je jasné, proč ten křik. Muž neotálí a utíká. Svaloun běží za ním a po několika metrech ho dohání. Z kapsy vytáhne zbraň a pod výhružkou zabití opře muže o chodební zeď. Dává mu facky a nařizuje aby držel hubu. Jinak, že ho podřízne jako husu. Muž ze strachu ztichne a dělá, vše aby se nestalo nejhorší. Svaloun nařizuje aby si svlékl kalhoty.

Tak se i stane. Kalhoty i se slipami jsou staženy. Svaloun si rozepne puntek u ryflí a vytáhne svého lofasa. Nandá ho do mužovi dlaně. Ten cítí, jak mu v něm pulzuje krev a je pěkně tvrdý. Netrvalo dlouho a svalounův vercajk se ostře nabořil do mužova řitního otvoru. Rychlými a velice tvrdými pohyby do zadku se svalounův penis dostával do naprosté slasti. Intenzita byla čím dál, tím větší a nárazy nabírali na tvrdosti. Není divu, že zadku začala chrlit krev. Avšak ani tento fakt, nebyl žádnou přítržkou pro stopnutí daného aktu. Ba naopak. Jelo se naplno. Ustavičné heky se střídali s mužovým brekem a bezmocí. Jeho řitní svěrače byly naprosto zarudlé a poničené. Svalouš hekal více a více. Patrně věděl, že už přichází fáze „udělání se“. Vyndal svého pyje ze zadnice a otočil muže. Vydal příkaz k kleku. Namířil své nářadí na jeho obličej a stříkal. Nejprve do oka a do huby. Z druhé vlny semene postříkal muži varlata a penis, který ještě ke konci slasti ohmatal. Navlékl si kalhoty, kopl muže dvakrát do řitě a jednou do břicha a utekl. Muž brečel polonahý na zemi a cítil se jako odpad. Po dvou hodinách lidského hnusu se konečně dostal domů.

 

(z jeho myšlenek)

 

Ze zadku se mi ozývali polohlasité zvuky, které do optimistického smýšlení, měli opravdu daleko. Čůrky krvavých kapek mi stékali po stehnech, směrem na lýtka až k patám, kde vytvořily jakýsi „šlinc“, jenž byl následován dalším pomalým tryskem kapající krve, která zanedlouho vytvoří velkou rudou skvrnu. Já v celé své nahotě tento jev, jenom bezvládně sleduju a modlím se, aby se mé řitní půlky už nadobro uzavřely a krev přestala téct.

Ve stojící poloze, kdy jsem předkloněn a podpírán zvednutým záchodovým prkýnkem se dikt krvelačné strusky jemně utlumuje. Avšak ne natolik, abych byl klidný.


 

Kurva !

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

To Fakt?

(TOMBENSON, 14. 10. 2020 16:24)

Zda-li tohle autor myslí vážně - tak trpí nějakou psychickou poruchou!!!!