Jdi na obsah Jdi na menu
 


Příběh z ČR : Eda a Estel

31. 1. 2010

Před šesti lety se jeden zlatník oženil se svou sousedkou z panelového domu. Ten zlatník se jmenoval Eda a jeho žena Estel. Po celou dobu jejich manželství prožívali slasti a strasti společně stráveného života ve dvou. Často se hádali o banálních věcech a často se smáli jiným (přímo do huby).

 

Výsměšky směřované k jiným osobám se jim stali i osudnými.

 

Před 5 měsíci byl páreček v kině. Zrovinka hráli novou komedii od Woody Allena. Seděli uprostřed a před nimi posedával mladý chlapec, který měl tvář pokrytou hustými vousy alá Václav Upír Krejčí.

 

Po hodině filmu se zlatník Eda postavil a začal si na mladíka ukazovat prstem. K této aktivitě ještě přidal bouřlivý smích a hlášku: „Ty jsi ale medvěd!“

 

Estel se po chvíli k manželovi přidala a smíchem, který trhal bránice se přidala do duetního výsměchu. Mladík si nejprve myslel, že jsou to nějací retardi a že se jich prostě nebude všímat. Ale když už to bylo nad rámec, tak vstal ze sedačky a důrazným okukem obhlídl manželskou dvojici.

 

Eda a Estel se smíchem ale nepřestali. Spíše ještě více zvýšili volume a do toho všeho se provokativně kroutily ve stylu Václava Knopa.

 

Vousatému mladíku už ale došla trpělivost. Takový výsměch si přeci nenechá líbit. A tak se přiblížil ke dvojici a najel na jinou nótu.

 

Mladík: „Co to má kurva znamenat?“ zeptal se do rtů Edy.

Eda: „Smějem se ti, to nechápeš?“ při otázko-odpovědi se Eda pousmál a chytl svou manželku kolem ramen.

Estel: „ Ty máš ale ránu, ty mrdko vousatá hnusná!“ zakřičela a společně s manželem vyprskli na mladíkovu hlavu plivanec až z paty.

 

Byla to neskutečná drzost. Mladík byl uražen + popliván. Nečekal, že při obyčejné návštěvě kina se bude muset setkat s takovým zkurveným a provokativním párem, jakým bezesporu Eda a Estel jsou.

 

Ono všechno má své meze. Člověk by měl vědět, kdy má s čím přestat. Problém je, že Eda a ani Estel to neví. Místo výčitek se mládenci neustále smějí a osočují ho všemožnými nadávkami.

 

Mladík se jednoduše nasral a započal střet. Zvedl svou pravici a vší silou hodil facku na líco Estel. Ta poté spadla na sedačku s totálně rudým lícem napřed a omdlela.

 

Eda vyhrkl a pokusil se mladíka trefit na solar. Ale nepovedlo se. Mladík jeho záměr přečetl a kopem do břicha ho uzemnil.

 

Nasranost za plivanec byla ale příliš velká….a tak mladík pokračoval v látání. V pohodě si čupl a na zemi ležícího Edu začal kopat do hlavy. Ze všech možných stran si zakopával s jeho hlavou. Využil i čela. Tam se doslova vyřádil. Krve cákalo jak z vola a jindy bílá teniska vousatého mladíka se zbarvila do ruda.

 

Po totální devastaci hlavy, kdy Eda už vlastně neexistoval se pustil do Estel. Ta stále nevěděla o sobě a ani o tom, že během krátké doby už vlastně nebude.

 

Mladík se podíval na její bezvládné tělo a začal naprosto nelogicky tančit novozélandský tanec Haka.

 

To vše i sledovalo osazenstvo z kina, které bylo naprosto šokováno. Nejprve viděli rozkopání k smrti a teď tanec Haka.

 

Jeden divák během incidentu i zavolal policii. Ta by už co nevidět měla přijet. Otázkou je jestli přijede dřív než se mladík pokusí zabít i Estel.

 

Já už Vám dopředu řeknu, že policie to nestihla. Neberte to jako spoilerizaci (prostě je to HP = tady je možné všechno). Ale vraťme se do kina.

 

Po tanci Haka si mladík připravil levačku a započal brutální mlácení do žeber a do břicha omdlé Estel. Série ran byla tak silná, že by ani železný Zekon nevydržel neplivat krev. Během bití se Estel probudila ale ty pořád se opakující rány ji způsobily další omdlení a také potoky krve z pusy a z břicha.

 

Estel krve vyplivla hodně. A to vše mělo za následek její smrt.

 

Lidi z kina utekli a mladík si po tomto činu jenom sedl a čekal (věděl, že si už pro něj jede policie).

 

Eda a Estel měli pohřeb asi za týden. Moc lidí jim tam ale nepřišlo. Bylo to způsobené tím, že jejich chování k ostatním nebylo zrovna příkladné.

 

Mladík byl poté zatčen a odsouzen k 12 letem odnětím svobody.

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář